Flex Rex Curcuma - 125 gr

€12,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

FlexRex Curcuma is een aanvullend diervoeder voor honden ter ondersteuning van de huid, het bewegingsapparaat en de spijsvertering.

Het geel-oranje poeder wordt gemaakt van de verpulverde wortel van de Curcuma Longa plant. Deze wortel bevat het belangrijk stofje ‘curcumine’ wat onder andere helpt om de gewrichten van je hond soepel te houden. Daarnaast heeft het ook een positief effect op de spijsvertering, de eetlust en ondersteunt het het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. FlexRex Curcuma is 100% zuiver en bevat ook een kleine hoeveelheid zwarte peper, wat de opneembaarheid van curcumine optimaliseert.

Gezondheidsvoordelen Curcuma
Curcuma kan verschillende voordelen hebben als het om de gezondheid van je hond gaat. De geelwortel wordt al eeuwen lang gebruikt in de Ayurvedische en Chinese geneeskunde om het lichaam te zuiveren. De actieve stof in de wortel van deze plant is curcumine, een antioxidant die het lichaam helpt te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor wordt het veelal ingezet ter ondersteuning van de huid, de spijsvertering én de gewrichten. Dat maakt het een veelzijdig kruid met diverse gezondheidsvoordelen en zeer geschikt voor honden.

  • Voor behoud van gezonde en soepele gewrichten
  • Ter ondersteuning van het immuunsysteem
  • Voor een gezonde spijsvertering
  • Ter ondersteuning van de vacht en huid
  • Draagt bij aan het natuurlijk herstellend vermogen van de huid

Samenstelling per kg: Curcuma Longa poeder 993,75 g – zwarte peper 6,25 g

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 11,7%, Ruw vet: 2,8%, Ruwe celstof: 1,4%, Ruwe as: 6,8%, Vocht: 8,1%, Natrium: 0,7 %, Calcium: 1.630 mg/kg, Fosfor: 3.500 mg/kg

Dosering: 1/2 theelepel per 25kg lichaamsgewicht.

Dit product kan eenvoudig over het (nat)voer gegeven worden. Je mag het poeder eventueel bevochtigen zodat het niet uit de bak geblazen wordt.

(!) Niet geven tijdens de dracht.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen