Herbafix Houdbare worst - 95% Haring

€6,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

95% Haring Meal or Treat:
Een Puur product dat 95% Verse Haring bevat die licht gestoomd is. Door het licht stomen kan het product op kamertemperatuur bewaard worden. Eens de verpakking open is, is deze 4 dagen houdbaar in de koelkast.

Meal or Treat
De worsten zijn snijvast. Ideaal dus om gemakkelijk in stukjes te snijden.

Wil je de worsten graag als maaltijd geven? Dat kan prima, aangezien ze verrijkt zijn met mineralen en vitaminen. De richtlijn naar dagelijkse hoeveelheid wordt berekent door 30 gram x kg het lichaamsgewicht te nemen. Zo zal een hond van 20 kg, 600 gram per dag mogen hebben.

NORMAAL: 30 gram per kg lichaamsgewicht per dag
PUPPY tot 6 maand: 40 gram per kg lichaamsgewicht per dag
GECASTREERD / GESTERILISEERD / OVERGEWICHT: 20 gram per kg lichaamsgewicht per dag

Wil je de worsten combineren met HerbaFix voeding? Dat kan! Bijvoorbeeld een halve dagportie HerbaFix brokjes in de ochtend en ‘s avonds een halve dagportie Haring. Een hond van 20 kg, niet gecastreerd / gesteriliseerd, krijgt in dit voorbeeld dan 300 gram Haring (50% x 600g) en 135 gram HerbaFix hondenvoeding (50% x 270 gram). Op deze manier kan je alle mogelijke combinaties berekenen.

TIP: Maak van het avondeten een moment om samen iets leuk te oefenen. Snij hiervoor de avondportie in kleine stukjes en go for it! Maak eventueel een lijstje van 3 dingen die je de komende tijd samen wil oefenen en hang dit lijstje op een zichtbare plaats.

SAMENSTELLING
Haring 95% (65% fish, 25% organs, 10% carcass or bone), Vitamine A-D-E: 2%, Zeewier 1,5%, Aardappelzetmeel 1,5%

ANALYTISCHE BESTANDDELEN 
Ruw eiwit 15.1%, Ruw vet 11.2%, Ruwe As 2.7%, Vocht 53.9%

COMPLETE DIERENVOEDING VOOR HONDEN. KOEL EN DROOG BEWAREN. CATERGORY-3 MATERIAAL, NIET GESCHIKT VOOR MENSELIJKE CONSUMPTIE. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen