Dyna Pet Mobility Glucosamine MSN

€14,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Levering binnen 4 werkdagen

Methylsulfonylmethaan (MSM) is een essentiële voedingsstof voor de hond. Het komt van nature voor in het lichaam en zorgt voor de elasticiteit van kraakbeen, pezen en gewrichtskapsels. MSM is ook nodig voor de vorming van het kraakbeen. Glucosamine is een lichaamseigen stof, die in hoge concentraties wordt teruggevonden in gewrichten, kraakbeen, pezen en gewrichtsvloeistof. Het zorgt ervoor dat kraakbeen vocht vasthoudt, schokken kan opvangen en mooi glad is. Ook de smeringsmoleculen in de gewrichtsvloeistof bevatten veel glucosamine.

Tevens is glucosamine de bouwstof van collageen. Collageen is één van de meest voorkomende en belangrijkste eiwitten in het lichaam van de hond. Het heeft een positieve werking op kraakbeen, spieren, botten, organen, de huid en vacht, maar ook het immuunsysteem. Het is een belangrijke bouwsteen voor de gewrichten en draagt bij aan de mobiliteit van je huisdier door de ondersteunende bindweefsels soepel te houden en te beschermen. Naarmate een hond ouder wordt, gaat hij lichaamseigen stoffen steeds minder produceren. Dan kunnen klachten ontstaan en is een supplement aanbevolen. Ook bij artritis en honden met een verminderde beweeglijkheid of pijnlijke gewrichten, is dit supplement aanbevolen. Dynapet Mobility kan ook preventief egeven worden aan pups in groei, zeer actieve honden en oudere huisdieren,  om tekorten en klachten te voorkomen.

Verkrijgbaar in 250ml en 500ml

Samenstelling: glucosamine 3%, collageen 2%, methylsulfonylmethaan 1,5%, honing, trimagnesiumcitraat, hyaluronzuur

Toevoegingsmiddelen: zinkchelaat van
glycinehydraat (vast) (3b607) 300mg/kg, mangaanchelaat van glycine gehydrateerd (3b506) 1000mg/kg, koper(II)chelaat van glycine gehydrateerd (vast) (3b413) 500mg/kg. Composition : glucosamine 3%, collagène 2%, méthylsulfonylméthane 1,5%, miel, citrate de magnésium, acide de hyaluron • Additifs : chélate de zinc de glycine hydraté (solide) zinc (3b607) 300mg/kg, chélate de manganèse de glycine hydraté (3b506) 1000mg/kg, chelate cuivreux de glycine hydraté (solide) cuivre (3b413) 500mg/kg.

Gebruiksaanwijzing: dagelijks 5ml/10kg lichaamsgewicht, te
mengen door de hondenvoeding.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen