Pets Best Advent Kalender 2023 - Blauw Huisje

€18,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Levering binnen 4 werkdagen

Pets Best Adventskalender voor honden
Met veel hoogwaardige, graanvrije hondensnoepjes

Handverpakt met regionale puur natuurlijke snacks

Onze adventskalender voor honden overtuigt niet alleen door zijn prachtige kerstdesign. Bovendien is hij volledig plasticvrij en uitsluitend gevuld met puur natuurlijke hondensnoepjes. Geen koek of geëxtrudeerd snoep. Ook de geselecteerde hoogwaardige hondensnacks van lams-, rund- en kalfsvlees worden zeer goed verteerd en zijn absolute toppers in ons assortiment.

Plezier gegarandeerd!

Onze adventskalender voor honden is gevuld met:

  • Kalfspralines
  • Lamslongbites
  • Lamsvleeshapjes
  • Biefstukjes van rundvlees
  • Simmentaler Rundvlees Hapjes

Uiteraard alles graanvrij en van 100% vlees.

Maar onze hoogwaardige hondenadventskalender is niet alleen estetisch en qua smaak onvergelijkbaar, maar ook bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam.
De Pets Best Adventskalender voor honden is 100% plasticvrij en kan – uiteraard na consumptie van de lekkernijen – volledig bij het oud papier. Het goede eraan: oud papier heeft een hoog recyclingpercentage van ongeveer 75%, zodat het merendeel van de materialen kan worden geretourneerd en gerecycled.

Regionale productie en afvulling rechtstreeks in hun magazijn
Ook deze kalender wordt in Duitsland gemaakt, gedrukt en geproduceerd in een familiebedrijf uit de regio. Het verpakken gebeurt rechtstreeks in hun magazijn. Zo vermijden ze lange transportroutes en onnodige CO2-uitstoot. Onze omgeving en onze honden zullen ons dankbaar zijn!

Overigens bieden wij dit jaar ook een hypoallergene adventskalender voor honden aan – gevuld met veel hoogwaardige lekkernijen van paarden.

Afmeting: 32cm x 23cm x 3,5cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen