Pets Best Advent Kalender 2023 - Roze Huisje HYPOALLERGEEN

€19,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Levering binnen 4 werkdagen

Hypoallergene adventskalender voor honden

Met veel hoogwaardige hondensnacks gemaakt van 100% paard

Naast de Blauwe hondenadventskalender bieden wij dit jaar ook een hypoallergeen alternatief aan. Dus zelfs gevoelige honden krijgen waar voor hun geld! Het beste alternatief voor gevoelige en allergische honden

Het beste alternatief voor gevoelige en allergische honden

De hoogwaardige lekkernijen zijn uiteraard volledig graanvrij en goed verteerbaar. Paardenvlees wordt door gevoelige honden doorgaans zeer goed verteerd en heeft een hoge acceptatie. Alle hondensnoepjes zijn gemaakt van puur paardenmonoproteïne, zonder enige andere toevoegingen. Het verse vlees wordt alleen gedroogd door een laag vuur. Zo blijft het zo puur en onbehandeld mogelijk – voor een optimale verteerbaarheid.

Onze hypoallergene adventskalender voor honden is gevuld met:

  • Paardenvleesbites
  • Training treats paard
  • Paardenlongbites

Maar onze hoogwaardige hondenadventskalender is niet alleen estetisch en qua smaak onvergelijkbaar, maar ook bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam.

De Pets Best Adventskalender voor honden is 100% plasticvrij en kan – uiteraard na consumptie van de lekkernijen – volledig bij het oud papier. Het goede eraan: oud papier heeft een hoog recyclingpercentage van ongeveer 75%, zodat het merendeel van de materialen kan worden geretourneerd en gerecycled.

Regionale productie en afvulling rechtstreeks in hun magazijn
Ook deze kalender wordt in Duitsland gemaakt, gedrukt en geproduceerd in een familiebedrijf uit de regio. Het verpakken gebeurt rechtstreeks in hun magazijn. Zo vermijden ze lange transportroutes en onnodige CO2-uitstoot. Onze omgeving en onze honden zullen ons dankbaar zijn!

Afmeting: 32cm x 23cm x 3,5cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen