Flex Rex Flex Rex Glucosamine-MSM

€14,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

Glucosamine wordt al een flink aantal jaren aan honden gegeven als natuurlijk supplement. Het supplement geeft de honden extra ondersteuning, met name de gewrichten zullen soepeler en gezonder blijven.

Glucosamine voor je hond 

Glucosamine is een stof dat door het lichaam van de hond zelf aangemaakt wordt. Het stofje komt vooral terug in gewrichten, kraakbeen, pezen en gewrichtsvloeistof. Echter wordt er naarmate een hond ouder wordt, steeds minder glucosamine aangemaakt, hierdoor kunnen verschillende klachten ontstaan. Glucosamine wordt dan ook vaak gebruikt als ondersteunend supplement wanneer een hond last heeft van gewrichtsproblemen, zoals artrose of als er sprake is van een (heup)dysplasie.

Naast glucosamine ook MSM voor jouw hond 

Ook MSM is erg belangrijk voor honden en paarden. De naam verklapt het al maar de FlexRex glucosamine-MSM, bevat ook MSM. MSM is een belangrijk bindmiddel in de pezen, het kraakbeen en gewrichten en zorgt dan ook voor de elasticiteit en gezondheid van het bindweefsel. Hierdoor zijn glucosamine en MSM belangrijke stoffen voor een hond. FlexRex heeft dan ook deze glucosamine-MSM poeder ontwikkeld voor honden om een extra ondersteuning te bieden. Deze extra ondersteuning is geschikt voor het behouden van gezonde gewrichten maar ook zeker ter ondersteuning van de algehele beweeglijkheid bij oudere honden.

– Voor het behoud van gezonde gewrichten.
– Geschikt voor zowel de actieve als rustige hond.
– Ondersteunt de gewrichten bij ouderdom.
– Ter ondersteuning van de algehele beweeglijkheid bij oudere honden.

Dosering:
1-10 kg: 2 g
11-25 kg: 4 g
>25 kg: 6 g

Een maatschepje bevat circa 2 gram en is bij de verpakking inbegrepen.

Dit product kan eenvoudig over het (nat)voer gegeven worden. Je mag het poeder eventueel bevochtigen zodat het niet uit de bak geblazen wordt.

Samenstelling per 100g:
Glucosaminesulfaat 2KCL (plantaardige kwaliteit) 54,6g – Methylsulfonylmethaan (MSM) 45,4g

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 15,1%, Ruw vet: 2,6%, Ruwe celstof: <0,3%, Ruwe as: 16,7%, Vocht: 38,5%, Natrium: 0,2%, Calcium: 50 mg/kg, Fosfor: <25 mg/kg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen