Kiezebrink KVV Hond - Kiezebrink Sardines
Beschikbaarheid: | Op voorraad |
Vette vis zoals haring, sardine, makreel en zalm zijn rijk aan omega 3-vetzuren en vitamines die in vlees veel minder voorkomen. Daarnaast bevat zeevis ook jodium wat deficiënt is in de meeste vleessoorten. Vette vis vormt hierdoor een onmisbaar onderdeel van het dieet. Echter, vette vis bevat ook het enzym thiaminase dat vitamine B1 afbreekt. Vandaar is het aan te raden maximaal 1 x per week vette vis te voeren.
Om een gebalanceerd menu te vormen moet een combinatie van spiervlees, orgaanvlees en bot gevoerd worden en gevarieerd worden met eiwitbronnen.
Wij adviseren om te variëren met minimaal vier verschillende eiwitbronnen om een gebalanceerd menu te vormen.
Om een gebalanceerd menu te vormen moet een combinatie van spiervlees, orgaanvlees en bot gevoerd worden en gevarieerd worden met eiwitbronnen.
Wij adviseren om te variëren met minimaal vier verschillende eiwitbronnen om een gebalanceerd menu te vormen.
De maat van deze vis kan variëren door seizoensafhankelijke beschikbaarheid.
Samenstelling:
1kg hele sardines losgevroren en dus gemakkelijk in porties te ontdooien.
Analyse:
Vocht: 62%, Ruw Eiwit: 20%, Ruw Vet: 8.9%, Ruwe As: 2.5%, Calcium: 0.63%, Fosfor: 0.53%
Energie: 245 kcal/100g