Jack & Vanilla Playscent - Bal

€9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Jack and Vanilla Playscent Bal – is een uitstekende keuze voor hondeneigenaren die hun hond willen verrassen met een uniek en aantrekkelijk speeltje. Deze bal, geïnfuseerd met een bepaalde smaak (kip, baconof rund), combineert speelplezier met een smakelijke ervaring, waardoor het een onweerstaanbare keuze is voor honden.

Belangrijkste Kenmerken:

Verrijkt met een Smaak: De Playscent Bal is doordrenkt met een aroma, wat het extra aantrekkelijk maakt voor uw hond en hun zintuigen prikkelt tijdens het spelen.

Duurzaam en Veilig Materiaal: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze bal bestand tegen intensief kauwen en zorgt voor langdurig speelplezier.

Bevordert Actief Spel: Ideaal voor apporteren en interactieve spelletjes, stimuleert deze bal fysieke activiteit en mentale stimulatie bij uw hond.

Geschikt voor Alle Honden: Deze speelbal is geschikt voor honden van alle groottes en rassen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk huishouden.

De Jack and Vanilla Playscent Bal – is perfect voor hondeneigenaren die een speeltje voor hond zoeken dat zowel vermakelijk als smakelijk is. Deze bal biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar helpt ook bij het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl voor uw hond.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen