Jack & Vanilla Playscent - Been

€12,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Het Jack and Vanilla Playscent Been – is een uitstekende keuze voor hondeneigenaren die hun hond willen verrassen met een uniek en aantrekkelijk speeltje. Dit been, geïnfuseerd met een bepaalde smaak (rund, kip & bacon), combineert speelplezier met een smakelijke ervaring, waardoor het een onweerstaanbare keuze is voor honden.

Belangrijkste Kenmerken:

Verrijkt met bepaalde Smaak: Het Playscent Been is doordrenkt met een aroma, wat het extra aantrekkelijk maakt voor uw hond en hun zintuigen prikkelt tijdens het spelen.

Duurzaam en Veilig Materiaal: Gemaakt van hoogwaardige materialen, dit been is bestand tegen intensief kauwen en zorgt voor langdurig speelplezier.

Bevordert Actief Spel: Ideaal voor apporteren en interactieve spelletjes, stimuleert dit been fysieke activiteit en mentale stimulatie bij uw hond.

Geschikt voor Alle Honden: Dit speelbeen is geschikt voor honden van alle groottes en rassen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk huishouden.

Het Jack and Vanilla Playscent Been – is perfect voor hondeneigenaren die een speeltje voor hond zoeken dat zowel vermakelijk als smakelijk is. Dit been biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar helpt ook bij het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl voor uw hond.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen