Show Tech + Professionele Slicker - Stevig

€15,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Show Tech+ Flex Groom Slicker borstels zijn speciaal ontworpen om borstelen voor jou en je hond gemakkelijker, sneller maar ook pijnloos te maken. Wil je jouw hond zijn vacht gezond en natuurlijk houden? Dan zijn deze slickerborstels onmisbaar voor jou!

Dankzij het ergonomische en vlot hanteerbare handvat gemaakt van antislip rubber en de flexibele borstelkop volgt de borstel de lichaamsvorm van jouw huisdier. Hand en pols worden minimaal belast en blessures door herhaalde overbelasting voorkomen. Een ander belangrijk kenmerk is dat deze borstel aan beide zijden gebruikt kan worden. Dit maakt hem perfect voor zowel links- als rechtshandige trimmers. De pinnen zorgen bovendien voor een goede grip op de vacht en dode haren worden zonder probleem opgevangen in het borstelkussen.

Gedaan dus met klitten, rondvliegend haar en pijnlijke polsen!

 

Gebruiksaanwijzing

Geschikt voor kleine tot middelgrote rassen met een dikke, moeilijkere, dubbele vacht of krulvacht , voor ontwarring en kleinere borsteloppervlakken.

Voor grotere rassen of borsteloppervlakken raden wij de Show Tech+ Flex Groom Professional Slicker Dubbel Stevig aan.

Borstel voorzichtig terwijl u de borstel naar het handvat toetrekt (draai je pols hierbij niet). Laat de pinnen door het haar glijden en herhaal indien nodig. Borstel zonder neerwaartse druk op de huid te zetten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen