Jack & Vanilla Revive - mama schaap

€12,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

- Met pieper
- Gemaakt uit gerecycleerd materiaal 

Het Jack and Vanilla Revive Barnyard mama schaap is een uitstekende keuze voor hondeneigenaren die hun huisdier willen verwennen met een zachte en knuffelbare vriend. Dit charmante schaapje, gemaakt van zachte materialen, is perfect voor knuffelsessies en biedt comfort aan honden van alle groottes.

Belangrijkste Kenmerken:

Zacht en Knuffelbaar Materiaal: Het schaapje is gemaakt van hoogwaardige, zachte stoffen, wat het ideaal maakt voor knuffelen en troost bieden aan uw hond.

Leuk en Aantrekkelijk Ontwerp: Met zijn schattige uiterlijk en vriendelijke gezicht, trekt dit schaapje de aandacht van uw hond en stimuleert het hun speelinstinct.

Veilig voor Alle Honden: Dit speeltje is veilig voor honden van alle rassen en leeftijden, waardoor het een uitstekende toevoeging is aan de speelgoedcollectie van uw huisdier.

Bevordert Rust en Comfort: Naast spelen biedt het schaapje ook een bron van comfort en rust voor honden, ideaal voor ontspanning na een actieve speelsessie.

Het Jack and Vanilla Revive Barnyard mama schaap is ideaal voor hondeneigenaren die een hondenknuffel zoeken die zowel troostend als speels is. Dit lieve schaapje biedt niet alleen een trouwe knuffelvriend voor uw hond, maar helpt ook bij het bevorderen van een gevoel van veiligheid en geluk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen