Jack & Vanilla Revive - Wasbeer

€12,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

- Zonder pieper

- Met krinkelfolie 

De Jack and Vanilla Revive Whirly Woods Wasbeer is een perfecte keuze voor hondeneigenaren die hun geliefde huisdier willen voorzien van een zachte en geruststellende knuffel. Deze knuffelwasbeer, onderdeel van de Revive Whirly Woods-serie, is ontworpen om zowel gezelligheid als speelplezier te bieden aan honden van alle groottes.

Belangrijkste Kenmerken:

Zacht en Knuffelbaar Materiaal: De pluche wasbeer is gemaakt van hoogwaardige, zachte stoffen, waardoor het een ideale knuffelpartner is voor uw hond.

Charmant en Vriendelijk Ontwerp: Met zijn lieflijke uitstraling en aantrekkelijke details is deze wasbeer een aantrekkelijk speelkameraadje voor uw hond.

Veilig voor Alle Honden: Deze knuffel is vervaardigd met de veiligheid van uw hond in gedachten, vrij van kleine, inslikbare onderdelen.

Ideaal voor Ontspanning en Spel: Naast het aanbieden van een leuk speelobject, dient deze knuffelwasbeer ook als een comfortabele metgezel voor uw hond tijdens rustmomenten.

De Jack and Vanilla Revive Whirly Woods Wasbeer is ideaal voor hondeneigenaren die een hondenknuffel zoeken die zowel geruststellend als speels is. Deze pluche wasbeer biedt niet alleen een bron van comfort en veiligheid, maar stimuleert ook speelse interactie en gezelligheid voor uw hond.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen