Rukka Pets Rukka - Car Seatbelt Clip

€15,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Rukka Seatbelt Clip gemaakt van duurzaam nylon, is verstelbaar en eenvoudig te bevestigen aan de ISOFIX-sleuven van de auto die zich in de achterbank en de rugleuning of in de kofferbak van de meeste moderne auto's bevinden. De autogordel klikt gemakkelijk vast aan het harnas van de hond. Dit voorkomt onveilige situaties in tijdens het rijden voor zowel de hond als het baasje.

De Seatbelt clip is voorzien van een stijlvolle gunmetal afwerking op de roterende karabijnhaak en andere metalen onderdelen.

Kenmerken Rukka Car Seatbelt Clip

  • ISOFIX compatibel
  • Verstelbare lengte
  • Snel te bevestigen
  • Duurzaam
  • Reflecterende details
  • 100% Polyamide

Veilig reizen 

  1. Laat de hond nooit alleen in het voertuig wanneer hij aan de stoel vastzit.
  2. Dit gordelverlengstuk sluit niet aan op een conventionele veiligheidsgordel.
  3. Het product is niet compatibel met de volgende automerken: Ford, Volvo, Saab, Chevrolet of Subaru.

Rukka 

Het Finse sportmerk Rukka heeft een speciale huisdierdivisie. Het bedrijf besteedt hierbij dezelfde aandacht, expertise en kwaliteit als bij de ontwikkeling van sportkleding voor mensen, omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw huisdier. De producten van Rukka zijn ontwikkeld voor comfort en functionaliteit, ongeacht het weer en seizoen. De producten zijn duurzaam, praktisch en vertegenwoordigen de legendarische Finse kwaliteit. Met Rukka is je huisdier comfortabel en beschermd, onder alle weersomstandigheden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen