Tickless Tickless - Ultrasonic tick and flea repeller

€30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Ultrasone teken- en vlooien verjager voor katten en honden.

Milieuvriendelijk, bevat geen chemicaliën of geurstoffen. Door het gebruiksvriendelijke, kleine apparaatje aan de halsband van uw kat of hond te bevestigen, kunnen parasieten na activering 6-12 maanden op afstand worden gehouden, zodat u en uw huisdier vrij kunnen genieten van de natuur. Op basis van de laatste veldstudie kunnen we concluderen dat het apparaat 94% efficiënt is tegen teken zonder gevaarlijke chemicaliën te gebruiken! Als u de meest effectieve bescherming wilt bereiken in gebieden die zwaar zijn geïnfecteerd met teken, gebruik dan Tickless samen met een natuurlijk tekenmiddel op basis van geur (bv. Biospotix). 

Het is niet giftig en gebruikt of geeft geen chemische stoffen of geuren af, waardoor het veilig te gebruiken is, zelfs voor jonge, oudere, zieke of drachtige huisdieren. Het apparaat zendt ultrasone pulsen uit die niet waarneembaar zijn voor mensen en huisdieren, maar die teken en vlooien verstoren, waardoor ze uit de buurt van uw huisdier worden gehouden. Het bereik is ongeveer 1,5 meter.

Het apparaat is primair bedoeld voor preventieve doeleinden. De Tickless®-technologie onderging rigoureuze tests en werd bewezen effectief door een klinische studie aan de School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory aan de Universiteit van Camerino, Italië.

  • 94% efficiëntie tegen teken zonder gebruik van chemicaliën
  • vrij van chemicaliën
  • 1,5 m bereik
  • geen geuren
  • veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren
  • wetenschappelijk bewezen
  • bescherming gedurende het hele seizoen
  • preventieve oplossing

Hoe te gebruiken: Plaats het apparaat op de halsband en verwijder het lipje om het apparaat te activeren. 4 keer rood knipperen geeft aan dat het apparaat is ingeschakeld. U kunt de voortdurende werking op elk moment controleren door op de knop te drukken en te bevestigen dat de LED als reactie hierop knippert. Bij normale temperaturen kan het apparaat parasieten na activering 6-12 maanden weghouden. Om de doeltreffendheid ervan te garanderen, moet het apparaat te allen tijde op het dier bevestigd blijven. 
De effectiviteit hangt af van de conditie van de vacht van het dier en van het aantal parasieten dat in het gebied aanwezig is. In gebieden met veel teken is 100% bescherming niet gegarandeerd. Niet geschikt voor het verwijderen van teken of vlooien bij reeds geïnfecteerde huisdieren, dan dient u deze eerst te verwijderen (ook in de omgeving!).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen