West Paws West Paws - Frisbee Small

€22,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

West Paw's Zogoflex Zisc is een hondenfrisbee, gemaakt van flexibel, stevig en onverslijtbaar materiaal. De frisbee maakt het voor de hond gemakkelijker om deze te vangen zonder dat het pijn doet of de bek van de hond beschadigd.

De Zisc is gemakkelijk op te rapen van vlakke oppervlakten en is zeer uitdagend vanwege het zweven en stuiteren. Bovendien blijft de Zisc drijven op het water en is hij vaatwasserbestendig waardoor hij gemakkelijk schoon te houden is. De Zogoflex Zisc is ook aan te raden voor pups, door het flexibele materiaal zullen de tanden niet beschadigen.

De Zisc flexibele hondenfrisbee is verkrijgbaar in de maat small (Ø17 cm) en large ( Ø22 cm) in de drie opvallende West Paw kleuren.

  • Met zijn omgekrulde randen is Zisc gemakkelijk vast te houden voor zowel mensen als honden, perfect voor apporteren en touwtrekken
  • Water- of voerbak van de hond vergeten? Draai Zisc gewoon om - het dient als reisbakje
  • Vliegt sneller dan een stoffen frisbee en blijft drijven
  • Niet-giftig en vaatwasmachinebestendig
  • Gemaakt van zero-waste en recyclebaar Zogoflex®-materiaal in Bozeman, Montana
  • Ondersteund door West Paw's Love it Guarantee™

Wat is Zogoflex®?

Zogoflex® is een ongelooflijk sterk materiaal dat door West Paw wordt gebruikt om duurzaam hondenspeelgoed van te maken. Deze speeltjes blijven drijven, zijn buigzaam en gaan langer mee dan de meeste andere speeltjes. Alle Zogoflex® speeltjes kunnen in de vaatwasmachine.

Het speelgoed van West Paw is gemaakt van volledig gerecycled plastic. Bovendien zijn ze 100% recyclebaar en geven ze geen schadelijke stoffen af tijdens het spelen. Deze speeltjes zijn oneindig recyclebaar, omdat oude speeltjes worden gebruikt om nieuwe te maken. Duurzamer wordt het niet!

Veilig spelen

Geen enkel hondenspeelgoed is onverwoestbaar. Kies alleen speeltjes die de juiste vorm en grootte hebben voor de hond en houd altijd toezicht op het gebruik van dit speeltje door de hond. Als er schade optreedt, stop dan met het gebruik van het speeltje.

Love it Guarantee™

Op het Zogoflex speelgoed van West Paw zit de Love it Guarantee™. Blijkt het speelgoed binnen 6 maanden na aankoop totaal niet geschikt te zijn voor de hond, dan vervangen we het speelgoed voor een sterker alternatief van West Paw. Vervangingen zijn beperkt tot één keer per ontwerp, per huishouden. We vragen een geldige kassabon of aankoopbewijs om de garantie te honoreren. De garantie geldt niet voor normale slijtage.

West Paw

West Paw is een B Corp gecertificeerd bedrijf dat sinds 1996 veilige en milieuvriendelijke producten voor honden ontwerpt en produceert in de Verenigde Staten. Hun stevige en duurzame Zogoflex® materiaal heeft diverse prijzen gewonnen en wordt verkocht in meer dan 6000 winkels in de Verenigde Staten en meer dan 35 landen wereldwijd. Kenmerkend voor West Paw is de grote waarde die ze hechten aan functionaliteit en plezier, veiligheid en 100% achter hun eigen producten staan. Niet voor niets zit er op alle West Paw Zogoflex® producten garantie (informeer naar de voorwaarden).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen