West Paws West Paws - Jive Ball - Small

€20,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

Jive's onvoorspelbare stuit maakt achtervolgen en apporteren veel leuker. Veiliger en steviger dan een tennisbal, is Jive een van de meest duurzame ballen op de markt. Nog beter, Small Jive past in een standaard ballenwerper voor langdurige apporteersessies.

  • Geweldig voor de meest intensieve kauwsessies
  • Kleine maat past in een standaard ballenwerper en blijft drijven voor langdurig apporteren op land of in water
  • Niet-giftig en vaatwasmachinebestendig
  • Gemaakt van zero-waste en recyclebaar Zogoflex®-materiaal in Bozeman, Montana
  • Ondersteund door onze Love it Guarantee™

De Jive stuiterbal is verkrijgbaar in 3 vrolijke kleuren en 3 maten XS (5 cm), S (6,5 cm) en L (8 cm). 

De Jive bal S past in een standaard werpstok om je hond een extra work-out te geven! De maat Small past in elke werpstok want dit is het formaat van een tennisbal. De bal blijft vanwege het Zogoflex materiaal drijven, dus de Jive is perfect om in water of op het strand te apporteren.

Wat is Zogoflex®?

Zogoflex® is een ongelooflijk sterk materiaal dat door West Paw wordt gebruikt om duurzaam hondenspeelgoed van te maken. Deze speeltjes blijven drijven, zijn buigzaam en gaan langer mee dan de meeste andere speeltjes. Alle Zogoflex® speeltjes kunnen in de vaatwasmachine.

Het speelgoed van West Paw is gemaakt van volledig gerecycled plastic. Bovendien zijn ze 100% recyclebaar en geven ze geen schadelijke stoffen af tijdens het spelen. Deze speeltjes zijn oneindig recyclebaar, omdat oude speeltjes worden gebruikt om nieuwe te maken. Duurzamer wordt het niet!

Veilig spelen

Geen enkel hondenspeelgoed is onverwoestbaar. Kies alleen speeltjes die de juiste vorm en grootte hebben voor de hond en houd altijd toezicht op het gebruik van dit speeltje door de hond. Als er schade optreedt, stop dan met het gebruik van het speeltje.

Love it Guarantee™

Op het Zogoflex speelgoed van West Paw zit de Love it Guarantee™. Blijkt het speelgoed binnen 6 maanden na aankoop totaal niet geschikt te zijn voor de hond, dan vervangen we het speelgoed voor een sterker alternatief van West Paw. Vervangingen zijn beperkt tot één keer per ontwerp, per huishouden. We vragen een geldige kassabon of aankoopbewijs om de garantie te honoreren. De garantie geldt niet voor normale slijtage door het bijten, want geen enkel speeltje is onverwoestbaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen